|
Redakcia

Tipéri favorizujú bratislavské tímy

Niké MSR

Je tu ďalší veľký sviatok malého futbalu na Slovensku. Banská Bystrica bude 1. a 2. júla dejiskom Majstrovstiev Slovenska v malom futbale. Niké ako generálny partner umožní všetkým fanúšikom tohto čoraz populárnejšieho športového odvetvia nielen tipovať to, kto sa stane víťazom. Ale od semifinále aj sledovať jednotlivé konfrontácie naživo na Niké TV. Hovorí hlavný bookmaker Niké Richard Slušný.

Malý futbal sa udomácnil v kurzovej ponuke Niké. Po Superlige, Toplige sú tu Niké Majstrovstvá Slovenska. Čo ste si prichystali pre tipérov?

Pre tipérov sme pripravili stávky na celkové umiestnenie tímov. Budú si môcť staviť na celkového víťaza, postup do finále,na umiestnenie do 3. miesta a aj na postup do ½ finále.

V nedeľu tiež dáme do ponuky aj zápasy play off od ¼ finále, kde už bude zápoliť len osem najlepších tímov.

Kto je najväčším favoritom na víťazstvo? Koho favorizujú bookmakeri?

Najväčším favoritom podľa odborníkov je minuloročný obhajca ASGuard Bodva Košice, naši bookmakeri ale najviac favorizujú Golden Boys Trnava, ktorý vyskladal veľmi dobrý tím.


Je o tipovanie malého futbalu záujem? Prijali ste nejaký zaujímavý výherný tiket v súvislosti s Niké Topligou, či Niké Superligou?

Aj keď Malý futbal je z pohľadu fanúšikov minoritným športom, napriek tomu má vernú základňu a tak najmä pri európskych podujatiach ako boli ME v Košiciach bol o tipovanie veľký záujem.

Ale aj Niké Topliga a Niké Superliga je medzi komunitou obľúbená, o čom svedčia napr. aj tieto výherné tikety. Jeden z tipérov očakával prekvapenie vo finále nitrianskej TOP ligy a na triumfe Túlavých citrónov si prilepšil sumou 770 €. Rozhodujúce súboje Niké Superligy zase správne predvídal ďalší tipér. Očakával triumf Prešova v boji o bronz a vo finále zase poistku na výhru Bratislavy. Ešteže zvolil dvojtip, keďže Humenčania doviedli duel až do rozstrelu, v ktorom dokonca uspeli. Jeden zo Slovákov vyhral takmer 4 stovky.

Aký je záujem o tipovanie MSR v malom futbale?

Aj Majstrovstvá Slovenska majú svojich priaznivcov. Navyše si tipéri budú môcť pozrieť play off zápasy aj na našej Niké TV a tak v priamom prenose vidieť silu najlepších tímov.

Prijali ste aj zaujímavé tikety s blížiacim sa podujatím?

Tipéri zatiaľ prekvapujúco najviac veria bratislavským tímom Engerau Boys, Papalalulu a FC BPN, tak som zvedavý ako sa im bude v B.Bystrici dariť

Čo by si ty odporúčal na tikety?

Ja by som skúsil tip na minuloročného obhajcu bronzovej medaily Banco Casino Pezinok, tento rok by mohli postúpiť až do fináles kurzom 3,3.

 

Kurzovú ponuku k Majstrovstvám Slovenska v malom futbale nájdete TU


submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) A-kategória
# Tím Z Skóre Body
1. 7ET 7edma Patriot 3 7:2 9
2. GAL Galacticos BB 3 5:6 6
3. FCB FC BPN BA 3 5:5 3
4. RIS Rising P. 3 4:8 0

štatistiky

Slovensko (SLO) A-kategória
1. GAL Lukáš Riša 3 Gólov
2. FCB Matúš Šlehofer 3 Gólov
3. 7ET Dean Páchnik 2 Gólov
4. 7ET Adam Hološka 1 Gólov
5. 7ET Patrik Sekerka 1 Gólov
6. RIS Jakub Beliš 1 Gólov
7. 7ET Patrik Bielik 1 Gólov